Cégünk vállal teljeskörű kertgondozást és kertépítést magas minőségben, megfizethető áron!

Kérdése van? Hívjon minket! +3620/439-78-40

Szolgáltatásaink

Fűnyírás,fűkaszálás

Vállalunk kertekben és telkeken fűkaszálást, fűnyírást. A fűnyírás gyakorisága meghatározza a gyomnövények elterjedtségét, a vízháztartást és tápanyag ellátottságot. Akár nagyméretű füves területtel rendelkezik, akár kis füves kertet szeretne ápolni, fűkaszálás szolgáltatásunkkal minden területet rendbe teszünk. Keressen minket, ha gyors és minőségi fűkaszlásra van szüksége, mindezt kedvező áron.

 

 

Sövénynyírás

Kertünkben a gondosan nyírt, ápolt sövény, egy laikus látogatónak is feltűnik. A nyírással a sövényt igényünk és ízlésünk szerint formálhatjuk, és a rendszeres törődés látható eredményt hoz: egyenletesen sűrű lombozatot. A tavaszi és őszi sövényvágás nem csak formázza a növényt, de tavasszal a növekedést serkenti, ősszel pedig felkészíti a téli időszakra.Az egészséges, szép, dús sövények titka a törődés. Legjobb eredményt évenkénti többszöri nyírással érhetünk el. A jól karbantartott sövény összefüggő, átláthatatlan zöldfalat képez.

Metszés

Vállaljuk díszfák, díszcserjék, gyümölcsfák tavaszi és őszi valamint évközbeni formáló zöldmetszését. 

Minden növénynek szüksége van metszés­re, legyen az dísz vagy haszon növény. Mivel a metszés rendkívül bonyolult és összetett művelet, ezért érdemes szakemberre bízni a munkát. 

Akár már egy fától, egészen a hatalmas gyümölcsös kertekig terjedő területek metszését is vállaljuk!

 

Favágás, fakivágás és gallyazás

Egy fa gallyazására vagy akár a teljes fa kivágására sokféle ok adódhat. Vállalkozásunk tapasztalt szakemberekkel, hatékonyan és biztonságosan végre tudja hajtani a fák vágását vagy kivágását.

Gyepszellőztetés

A gyepszellőztetés legoptimálisabb ideje a tavasz, amikor a gyep növekedésnek indul, illetve a kora ősz. Nagy kánikulában kerüljük a gyepszellőztetést, és ha lehet, száraz időben végezzük. A kitermelt anyagot minden esetben el kell távolítani a gyepről. Erősen elfilcesedett területen csak megismételt gyepszellőztetéssel érhetjük el a kívánt eredményt. A jól sikerült gyepszellőztetés eredményeképpen a gyep fellélegzik, újra üdévé és egyenletesen sűrűvé válik.

Permetezés

A permetezés megfelelő időpontban végezve megóvja gyümölcsfáinkat, növényeinket a kártevőktől és a gombabetegségektől, a növényvédő szerek tehát abban segítenek, hogy a kertben is elkerüljük a jelentős károkat. Ismerd meg cikkünkből az általános szabályokat, sajátítsd el őket, hogy hasznos kerti teendőink eredményeként egészséges és bő termésű növényeink lehessenek!

Bozótirtás

Zöldhulladék elszállítás

Füvesítés

Rotálás

Kert ásás

Lyukfúrás

Virágos kertek rendbe tartása, gyomlálás

Növények telepítése, gondozása